Home » Снимки

Архив

Снимки

Завършване на учебната година и раздаване на удостоверения на I и II клас.

„Вече сме грамотни!“ Децата от първи клас, получиха грамоти за показани добри знания в овладяването на буквите и присъствието им в класната стая се превърна в тържество. Директорката Веселка Гъркова на ОУ „Христо Ботев“ с. Николаево, изрази удовлетворението си от работата на Людмила Трифонова и с удоволствие поднесе на децата хубава торта. Поздрави ги за положените усилия през годината, пожела им бъдещи успехи и им раздаде подаръци.

Децата от ОУ“ Христо Ботев“ отбелязаха Световният ден против тормоза в училище, известен като „Ден на розовата фланелка“.
Денят на розовата фланелка е само повод да напомним, че от всички ни зависи какъв ще бъде живота ни занапред. Всички ние, обединени срещу насилието и тормоза, заедно можем да направим този свят по-добър!

151 години от смъртта на Васил Левски.


Всяка година на тази дата се прекланяме пред живота и святото дело на човека, който е символ на борбата на народа ни за свобода. Да помним и следваме неговите завети!

Коледно тържество!

Подготовка за Коледа в нашата работилничка.

Световна седмица на предприемачеството 13-19 ноември.

„Областна седмица на четенето“ 6 – 10 ноември 2023г.

Четири деца от ОУ „Хр. Ботев“, с. Николаево участваха в конкурса „Аз във вълшебния град“, организиран от Центъра за работа с деца – гр. Плевен: Мария Витораки и Криси Василева от 6 клас и Теодора Радоева и Ценка Георгиева от 7 клас с ръководител Маргарита Чапанова.

В конкурса са участвали деца от Плевенска община с 215 рисунки в три възрастови групи. Нашата ученичка Мария Витораки е удостоена с Трето място от трета възрастова група. Честото, Мария!

Честит празник – ден на народните будители!

В изпълнение на Националната стратегия за безопасност на движението по пътищата в Република България, ученици от ОУ „Христо Ботев“ с. Николаево се включиха в Инициативата „Посланията на есенният лист“.

Децата в реална пътна обстановка, връчиха есенни листа на шофьорите с посланието :

  • „ Да пазим живота на децата на пътя“;
  • „ Децата нямат спирачки!“;
  • „ Да спрем войната по пътищата!“;
  • „Карай внимателно, някой те чака“;
  • „0 жертви на пътя“.

Заедно творим!

1 октомври – Ден на музиката и поезията. Учениците от втори клас го отбелязаха като преписаха любими стихове от български поети!

Инициатива – „Да почистим училищния двор“! Второкласниците се включиха в нея с желание и ентусиазъм!

Задружни в игрите!

Рисувам моята родина! По този начин учениците от втори клас отбелязаха 22 септември – Ден на Независимостта на България!

16-22 септември – Дни на безопасността на пътя! „Остани жив! Пази живота!“ Учениците от втори клас си припомниха правилата по БДП, изработиха табло с рисунки и светофари!

Откриване на 2023-2024 учебна година

1

Откриване на 2022-2023 учебна година

Хубаво е да си в първи клас

1 ноемви – ден на народните будители

Урок по БДП в 1 клас

Есенен колаж в 1 клас

21.11.2022 г. – Ден на християнското семейство – рисунки на 1 клас

На 22.11.2022 г в ПГ се проведе инициативата „Подари ми книжка – прочети ми приказка“ от Областната седмица на четенето и грамотността. Четири майки и един дядо четоха приказки, а децата получиха по една книжка

На 22.11.2022 г. в I клас послучай Областната седмица на четенето и грамотността родители и по-големи ученици четоха приказки. На децата бяха подарени книжки

На 23.11.2022 г. послучай Областната седмица на четенето и грамотността в ПГ се проведе инициативата „Нарисувай приказка“

Изработване на сурвачки в ПГ

Изработване на коледна украса в трети клас

Посрещане на Баба Марта в училището

Отбелязане на 8 март

Децата от подготвителна група засадиха дръвче послучай седмицата на гората